Uitleg werking Agaat Botswana edelsteen

Botswana Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

Naast de algemene eigenschappen van agaat werkt Botswana agaat beschermend en troostend. Het ondersteunt bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten. Het helpt angst en obsessieve gedachten loslaten. Het is een heel geschikte steen voor gevoelige mensen en kinderen die belast worden door stress, angst en spanningen. Het helpt je het grotere geheel zien, maakt daadkrachtig en helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten. Fysiek werkt Botswana agaat ontgiftend en heeft een positieve werking op seksuele problemen en de huid. Het kan ondersteunen bij het stoppen met roken.

Chakra : basis chakra (1e), heiligbeen chakra (2e) en hart chakra (4e)
Sterrenbeeld : Tweelingen, schorpioen en vissen

Deze beschrijving wordt u aangeboden door:

NewAgeWinkel.nl
Frits Ruysstraat 32 A
3061 MG Rotterdam
010-4520853
www.NewAgeWinkel.nl

Let op: Het dragen van edelstenen kan de klachten verminderen, maar is nooit een vervanger van een arts.
Edelstenen niet dragen tijdens het douchen en/of baden. dit is heel slecht voor de steen.. alleen de stenen afspoelen in koud water. of in een bakje met water zetten. Doe dit bij voorkeur minimaal 2 keer per week.